Hvordan logger jeg ind med Touch ID/Face ID?

Hvordan logger jeg ind med Touch Id/Face Id?

For at kunne logge ind med Touch eller Face ID, så skal du have en iPad, der understøtter Touch eller Face ID.

Bemærk: det er ikke muligt at logge ind med Touch ID eller Face ID, hvis du logger ind som AD-bruger.

Sådan aktiverer du login med Touch/Face ID på din iPad

• Du skal åbne iPad’ens indstillinger og vælge “Touch ID og adgangskode

• Du skal nu tilføje dit fingeraftryk, så du kan kan bruge det til at låse iPad’en op

• Åben FirstAgenda Prepare app'en og tryk på den hvide "skyder" for at aktivere Touch ID

• Aktiver Touch ID/Face ID

Image
Slå Touch ID til

• Når du har aktiveret Touch/Face ID, skal du logge ind og ud af FirstAgenda Prepare med dit login. Herefter kan du logge ind med Touch/Face ID.

Touch/face ID og AD-login

Det er ikke muligt at anvende Touch/Face ID på iPad, når der logges ind med AD-login. Det er ikke noget vi i FirstAgenda Prepare kan ændre på, da det er en ting hos Apple. Der er andre restriktioner på iPad end i en browser på PC eller Mac, så iPaden bliver betragtet som en ekstern enhed af jeres ADFS-server og derfor kræves der indtastning af e-mail og adgangskode for at logge ind hver gang.