Hvordan får jeg FirstAgenda Prepare på min iPad?

For at kunne anvende FirstAgenda Prepare app'en skal du hente den i App Store.

• Tryk på App Store ikonet på din iPad

• Anvend søgefunktionm i nederste højre hjørne – søg efter "FirstAgenda Prepare" (tjek at "Filtre" er sat til "Kun iPad")

• Tryk på Installer

• Når installationen er færdig, skal du kikke på Åbn for at åbne app’en med det samme

• Du kan også hente app'en ved at følge dette link fra din iPad: Hent FirstAgenda Prepare

Bemærk du skal have et Apple-id for at hente app's i App Store. Er du ikke logget ind i App Store på din iPad, vil du blive bedt om login-oplysninger. Læs mere om Apple-id.