Ingen iPad - Hvad gør jeg?

FirstAgenda Prepare kan benyttes både via FirstAgenda Prepare app'en på en iPad og på hvilken som helst enhed med browser og web-adgang. Det vil sige, at du sagtens kan bruge FirstAgenda Prepare på f.eks. en Windows Surface, Google Nexus eller en anden tablet - det skal blot være via vores web-adgang: https://web.firstagenda.com

Via web-adgangen har du de samme muligheder som på iPad'en, og de 2 brugergrænseflader er da også meget lig hinanden. Der er enkelte fordele på iPad'en i forhold til web, som f.eks. at sagsfremstillinger har en bedre læsbarhed.

Indtil videre har vi prioriteret kun at udvikle en app til iPads, da det stadigvæk er den mest populære tablet. Men vi holder naturligvis fortsat øje med markedsudviklingen.