Hvad kan en administrator?

Som administrator har du adgang til disse områder i FirstAgenda Prepare :

• Brugere - oprettelse af brugere m.m.

• Udvalg - ændring til lukket/åbent udvalg

• Møder - se hvilke dagsordener, der er overført til FirstAgenda

• Indstillinger - indstillinger som timeout på iPad, kontaktoplysninger m.m.

• Læs dagsorden - her ser du det samme som mødedeltageren

Administratorer i FirstAgenda Prepare har det overordnede ansvar for de generelle indstillinger for brugen af FirstAgenda Prepare i jeres organisation. Under menupunktet Indstillinger kan du f.eks. indtaste, hvor lang tid time-out skal være på iPad og registrere kontaktoplysninger på, hvem der skal have hovedansvaret for supporten på FirstAgenda Prepare i din organisation.

Administratorer kan derudover oprette brugere, redigere i brugerprofiler og bestemme, hvilke udvalg brugerne må tilknyttes. Som administrator sikrer du på denne måde, at det er de rette personer, der får adgang til FirstAgenda Prepare i din organisation. En administrator kan oprette brugere generelt, mens en dagsordensamler kun har tilladelse til at oprette brugere inde for de(t), udvalg, som vedkommende har ansvaret for.

En administrator har som udgangspunkt ikke adgang til udvalgene og kan derfor ikke frigive dagsordner. Men en administrator kan altid knytte sig til et udvalg og derved give sig selv rettighed som dagsordensamler og derefter frigive dagsordner og referater.

Som administrator er du typisk også superbruger af FirstAgenda Prepare i din organisation og den, som dagsordensamlerne kan gå til, hvis de har spørgsmål til eller problemer med FirstAgenda.

Få overblik over hvilke rettigheder en administrator og dagsordensamler har i FirstAgenda Prepare her: Hvor administrerer jeg FirstAgenda?