Hvor administrerer jeg FirstAgenda Prepare?

Administrationsmodulet til FirstAgenda Prepare finder du ved at logge på https://web.firstagenda.com (samme url, som mødedeltagerne anvender). Hvis du har rollen som dagsordensamler eller administrator i FirstAgenda Prepare vil du - i stedet for læsedelen i FirstAgenda Prepare - få præsenteret administrationsmodulet.

Vær opmærksom på, at administrationsmodulet ikke kan tilgås via FirstAgenda Prepare app'en på iPad.

Det er kun administratorer og dagsordenansvarlige, der har adgang til administrationsmodulet. Hvilke områder, du har adgang til, afhænger af den rolle, du har fået tildelt. Skemaet nedenfor viser rettighederne for henholdsvis administrator og dagsordensamler.

Image
Oversigt over rettigheder som administrator og dagsordensamler

NB: De krydser med en parentes omkring, gælder kun for dagsordensamlere, der har rettighed til at administrere brugere. Se her hvordan du får den rettighed som dagsordensamler: Brugere - hvordan oprettes de?