Hvordan aktiveres offline-tilstand?

For at mødedeltagere kan hente dagsordner, som kan læses, når iPad'en er offline, skal funktionen Tillad offline-visning være slået til på et udvalg. Og du skal være administrator i FirstAgenda Prepare for at kunne slå offline-visning til. Funktionen er som udgangspunkt slået fra.

Sådan aktiveres offline-visning på et udvalg

• Log på FirstAgenda Prepare via web.firstagenda.com

• Vælg Udvalg i venstremenuen

• Vælg det udvalg, hvis dagsordner mødedeltagerne skal kunne læse i offline

• Ud for Tillad offline-visning sætter du et flueben i checkboksen

Image
Blå slider til aktivering af offline-visning

• Klik på Gem

Mødedeltagerne vil nu kunne hente dagsordner og referater, når de er online og vil efterfølgende kunne læse dem, når de er uden internetforbindelse.

Bemærk: "Ryd lokalt lager på iPad " under indstillinger for organisationen må ikke være aktiveret, da indstillingen forhindrer mødedeltagerne i at downloade dagsordner til offline-brug selvom offline-funktionen er aktiveret for udvalget.

Image
Slider til at rydde lokalt lager på iPad