Hvordan ændrer jeg mine notifikationsindstillinger?

I LetDialog kan du slå notifikationer til eller fra, så kan du selv vælge om du vil modtage notifikationer når der sker en ny hændelse. Notifikationer kan slåes til/fra på web eller igennem app'en.

Sådan ændrer du i dine notifikationsindstillinger

• Log ind på app.letdialog.dk

• Klik på din profil øverst i højre hjørne og klik på Notifikationer

Image
Klik på notifikationer

• Slå skyderen til ud fra de notifikationer du ønsker at aktivere

• Push notifikationer: Er denne slået til, modtager du push notifikationer på din telefon

• E-mail notifikationer: Er denne slået til, vil du modtage notifikationer via e-mail når der sker en ny hændelse

• SMS notifikationer: Er denne slået til, vil du modtage notifikationer via SMS. Vær opmærksom på at du har indtastet et telefonnummer på din profil.

• Når du har foretaget dine ændringer klikker du på Gem ændringer