Hvordan opretter jeg et login?

For at kunne gøre brug af FirstAgenda Live, er det første skridt at blive oprettet i systemet med et login til din bruger.

Sådan opretter du et login

For at oprettet et login til systemet, vil du først blive inviteret (af en administrator i din organisation) og få tilsendt et link på e-mail, som skal bruges for at komme videre.

1. Klik på linket i mailinvitationen

2. Indtast engangskode som bliver sendt til dig på SMS

Image
Indtast sms kode

3. Skriv den e-mail eller brugernavn, som du ønsker at anvende (Hvis du allerede har en bruger i FirstAgenda, anbefaler vi at du bruger den samme)

Image
Skriv e-mail eller brugernavn

4. Klik herefter på Fortsæt

5. Opret herefter en adgangskode

6. Du er nu oprettet som bruger i FirstAgendaLive

Nu kan du logge ind - enten via din FirstAgenda Prepare App, hvor der vil være et lille Live logo inde i det enkelte møde, eller via en browser (app.agendalive.dk).

Velkommen til og god arbejdslyst!