Hvad kan jeg ændre på min profil?

• Hvis du ønsker at foretage ændringer på din profil, kan du klikke på dit profilbillede øverst oppe i højre hjørne og herefter vælge "Profil".

Image
Kilk på profilbilledet i højre hjørne

• Herefter kommer du ind på din profil, hvor du kan se dine personoplysninger. Ændringer af personoplysninger sker på brugeradministrationssiden, så hvis du ønsker at ændre i dine oplysninger, klikker du på “Rediger stamdata” nederst i højre hjørne.

Image
Klik på 'rediger stamdata'

• Du bliver nu ført videre til brugeradministrationssiden hvor du kan foretage ændringer. Klik på "Rediger" ud fra de felter hvor du ønsker at ændre i oplysningerne. Husk at klikke på "Gem" når ændringen er foretaget

Under Personlige oplysninger kan du redigere:

• Tilføj / skift profilbillede
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Sprog
  • Tidszone

Klik på Rediger ud fra det felt du ønsker at redigere og klik på Gem når du har foretaget din ændring.

Image
Klik på 'Rediger' ud fra de felter som skal ændres

Under Login og sikkerhed kan du redigere:

• Brugernavn
  • Adgangskode
  • E-mail
  • To-faktor-godkendelse
  • Mobilnummer

Klik på Rediger ud fra det felt du ønsker at redigere og klik på Gem når du har foretaget din ændring.

Image
Klik på 'Rediger' ud fra de felter som skal ændres