Hvordan downloader jeg beslutninger i ét samlet referat?

Sådan downloader du beslutninger i ét samlet referat

Hvis du som dagsordensamler eller mødeansvarlig har lavet beslutninger til mødets dagsordenpunkter, kan du have brug for at samle alle beslutninger i ét enkelt dokument. Det kan være, at du skal bruge det samlede referat til arkivering, eller at du vil videresende det til interessenter, som ikke deltog på mødet.

Vær opmærksom på, at det samlede referat kun er muligt at downloade på møder, der er produceret i FirstAgenda Prepare. Dagsordner, der er overført fra et eksternt ESDH-system, har ikke denne funktion.

Sådan downloader du et samlet referat i PDF-format:

• Klik på "Læs dagsorden" i venstre hjørne

• Gå til et møde med beslutninger på og tjek at alle beslutninger er frigivet

• Klik på knappen "Download indhold

• Sæt herefter flueben i "Referat" og tryk på "Download"

Image
Download indhold

Image
PDF indhold

Du modtager nu en email med et link til at downloade alle dine beslutninger i en samlet PDF