Hvordan ændrer jeg tilknytning til en ESDH mødesag?

En mødesag er den ESDH-sag, hvori mødets dagsorden eller referat automatisk journaliseres, når du publicerer en dagsorden eller referat til dit ESDH-system.

Mødesagen kan tilknyttes i forbindelse med mødets oprettelse. Du kan også senere tilknytte eller ændre tilknytning til en ESDH-mødesag.

Sådan ændrer du tilknytning til en ESDH mødesag

• Gå ind på det pågældende møde

• Klik på fanen Planlægning

• Scrol ned til boksen ESDH integration og klik på Ændre sagsnummer

• Søg efter Sagstitel eller Sagsnummer. Du kan også vælge Vis favoritter eller Vis seneste

• Vælg sagen ved at tjekke af i feltet ud for sagstitlen

• Klik på Luk

• Sagsnummeret fra den valgte sag vil herefter vises i boksen ESDH integration.

Image
Ændring af sagsnummer ESDH-integration