Kan jeg fortryde mit forslag?

Ja, fortryder du et forslag du har stillet på et møde i FirstAgenda Live, kan du altid slette dit forslag igen.

Hvis du bruger web-versionen af Live, skal du klikke et sted på indstillingen, således at dine redigeringsmuligheder kommer frem forneden.

Bruger du appen, skal du blot trykke midt på indstillingen og så vil redigeringsmulighederne igen komme frem, som vist nedenfor:

Image
Tryk på skraldespanden for at slette forslaget

Hvis du ønsker at fortryde forslaget, skal du blot klikke på skraldespandsikonet

Image
Skraldespandsikon

Du vil nu blive spurgt, om du er sikker på at du vil slette dit forslag. Her skal du klikke "Slet", hvis du fortryder dit forslag og ønsker at det skal fjernes.

Image
Er du sikker på, at du vil slette dette forslag?

Dit forslag er nu slettet fra FirstAgenda Live.