Kan jeg ændre mit forslag?

Ja, hvis du har afgivet et forslag i FirstAgenda Live, har du mulighed for at ændre forslaget efter du har sendt det til indstilling.

Hvis du bruger web-versionen af Live, skal du klikke et sted på indstillingen, således at dine redigeringsmuligheder kommer frem forneden.

Bruger du appen, skal du blot trykke midt på indstillingen og så vil redigeringsmulighederne igen komme frem, som vist nedenfor:

Image
Redigeringsmuligheder for forslag

Klik her på blyantsikonet for at redigere og ændre på dit forslag.

Image
Pen symbol

Herfra kan du rette dit forslag:

Image
Rediger forslag

Husk blot at klikke på "Ret forslag" når du er færdig, og dine ændringer til forslaget vil blive gemt og delt, enten privat eller offentligt.

Dette kan du gøre lige så mange gange du vil.