Hvordan stiller jeg et forslag?

Hvis du gerne vil stille et forslag, skal du gå først gå ind på det møde du ønsker et stille forslaget til.

• Herfra vælger du det punkt på dagsordnen, som du gerne vil stille et forslag til

• Klik på det orange kryds nede i venstre hjørne

• Klik på Stil forslag for at stille dit eget forslag til dagsordenspunktet.

Image
Meld på talerliste

Herfra har du mulighed for at stille et:

• Forslag
  • Ændringsforslag
  • Tillægsforslag
  • Alternativt forslag

Image
Opret forslag til punkt

Du kan beskrive dit forslag og om nødvendigt vedhæfte en PDF ved det lille papirklips-ikon nederst i højre hjørne.

Du skal vælge om dit forslag skal stilles Privat og altså kun være synligt for dig selv og mødets administratorer eller om dit forslag skal være Offentligt og derved synligt for alle.

Når du har beskrevet dit forslag, skal du huske at klikke på Stil forslag på den orange knap og forslaget vil blive synligt for dem du har valgt, der skal have adgang til det.

Nedenfor ses hvordan et forslag med en vedhæftet PDF-fil ser ud, når det er blevet stillet:

Image
Visning af forslag med PDF for mødedeltager