Hvordan redigerer jeg en bruger i LetDialog?

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Som enhedsadministrator har du mulighed for at redigere i en brugers oplysninger, i de organisationsenheder du har adgang til. Du har også mulighed for at slette en bruger.

Sådan redigerer du i brugeroplysninger

1. Log ind på app.letdialog.dk

2. På forsiden klikker du på de tre streger øverst i venstre hjørne og klikker herefter på Organisationsenheder

3. Gå til den organisationsenhed hvor du ønsker at redigere i brugeroplysninger

4. Klik på 'Medlemmer' i den øverste menu

Image
Klik på medlemmer

1. Find den ønskede bruger på brugerlisten og klik på de tre prikker til højre ud for brugeren

Image
Klik på Rediger bruger

1. Du får nu mulighed for at ændre i en række oplysninger. Du kan også gøre brugeren til Enhedsadministrator ved at sætte flueben i boksen ud for Enhedsadministrator

2. Når du har foretaget de ønskede ændringer, klikker du på Gem ændringer

Sådan sletter du en bruger

• Fra brugerlisten klikker du på de tre streget ud fra den pågældende bruger og klikker på Slet bruger
Image
Slet bruger

• Bekræft at du vil slette brugeren fra enheden

Image
Gammelt LetDialog logo

Som tværgående administrator finder du menupunktet "Brugere" i venstremenuen. Her har mulighed for at redigere en brugers oplysninger, deaktivere brugeren eller helt slette brugeren.

Sådan gør du:

1. Log ind i LetDialog via www.letdialogen.dk og klik på "Brugere" i menuen til venstre

2. Find den bruger du ønsker at redigere og klik på  til højre

3. Nu åbner der sig en menu med 3 muligheder: Rediger, Deaktiver og Slet

Image
Dialogboks med redigeringsmuligheder for en bruger

1. Deaktiver brugeren: Ved at klikke "Deaktiver" deaktivere du brugeren, så vedkommende ikke længere har nogle rettigheder eller kan tilgå dialoger. Brugerens indlæg i dialogerne vil stadig kunne ses af de andre deltagere

2. Slet brugeren: Ved at klikke "Slet" sletter du brugeren. Brugeren og dens indlæg slettes helt fra LetDialog. I dialogerne vil man herefter blive mødt af følgende besked:

Image
Tekstboks omkring det fjernede indlæg

Ønsker du at oprette en bruger? Læs her hvordan.