Hvordan tilføjer jeg en administrator til en organisationsenhed?

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Et LetDialog-miljø er bygget op på en organisation og dertilhørende organisationsenheder. En organisationsenhed repræsenterer typisk en forvaltning i kommunen, eller en afdeling/organ under en bestemt forvaltning.

Som enhedsadministrator kan du gøre en bruger til Enhedsadministrator til en organisationsenhed. Enhedsadministratoren vil typisk være den person i afdelingen, som medarbejderne går til med spørgsmål og for at få assistance. Læs mere om Enhedsadministratorens muligheder her.

Obs. Det er kun brugere, som er oprettet som medarbejdere, der kan gøres til enhedsadministrator i enheden.

Sådan gør du en eksisterende bruger til enhedsadministrator

1. Log ind på app.letdialog.dk

2. Fra forsiden klikker du på de tre streger øverst i venstre hjørne og klikker herefter på Organisationsenheder

3. Gå til den organisationsenhed hvor du ønsker at gøre en bruger til Enhedsadministrator

4. Klik på 'Medlemmer' i den øverste menu

5. Find den ønskede bruger på brugerlisten og klik på de tre streger ud fra personen

6. Klik på Rediger bruger

Image
Klik på Rediger bruger

1. Der dukker nu en pop-up boks frem på siden. Nederst sætter du kryds i boksen ud for Enhedsadministrator og klikker afslutningersvist på Gem ændringer

Image
Sæt kryds i boksen ud fra Enhedsadministrator

Brugeren er nu gjort til enhedsadministrator.

Hvordan gør jeg en ny bruger til enhedsadministrator?

Du kan også gøre en bruger til enhedsadministrator under oprettelse af brugeren. Læs her hvordan du opretter en bruger og gør vedkommende til enhedsadministrator undervejs.

Image
Gammelt LetDialog logo

Et LetDialog-miljø er bygget op på en organisation og dertilhørende organisationsenheder. En organisationsenhed repræsenterer typisk en forvaltning i kommunen, eller en afdeling/organ under en bestemt forvaltning.

Som tværgående administrator kan du tilføje en bruger som Enhedsadministrator til en organisationsenhed. Enhedsadministratoren vil typisk være den person i afdelingen, som medarbejderne går til med spørgsmål og for at få assistance. Læs mere om Enhedsadministratorens muligheder her.

Giv bruger administrator-rettighed

Du kan tilføje en enhedsadministrator til en organisationsenhed i jeres LetDialog-organisations på følgende måde:

1. Log ind i LetDialog via www.letdialogen.dk og klik på Organisationsenheder i menuen til venstre

2. Find den pågældende organisationsenhed, hvor du ønsker at tilføje en ny enhedsadministrator og klik på de tre prikker

3. Klik derefter på "Administrator"-rettighed i menuen

4. Klik i feltet "Giv rettighed" og søg den bruger frem, som du ønsker skal tilføjes som enhedsadministrator og afslut med plus-ikonet

Brugeren har nu rollen som enhedsadministrator på den pågældende enhed, og kan nu administrere dialoger, tilføje andre enhedsadministratorer mm.