Dialogadministration: Administrer deltagerne på en dialog

SÅDAN REDIGERER DU DELTAGERNE I EN DIALOG, SOM DU IKKE SELV DELTAGER I

I Dialogadministrationen har du som Enhedsadministrator mulighed for at tilføje eller fjerne deltagere fra en eksisterende dialog i organisationsenheden. Funktionen bruges eksempelvis, hvis der er en ny medarbejder, der skal tilføjes til en dialog, eller hvis en medarbejder skal vikariere for en anden, og derfor skal have adgang til dialogen. 

Som enhedsadministrator har du to menupunkter i venstremenuen: Dialoger og Organisationsenheder. Har du kun menupunktet Dialoger, så er du endnu ikke enhedsadministrator. Tag fat i din LetDialog-administrator i kommunen, såfremt du skal have denne rettighed.
 

Image
Oversigt over deltagere

 

  1. Log ind i LetDialog via www.letdialogen.dk og klik på Organisationsenheder i menuen til venstre 
  2. Find den pågældende organisationsenhed, hvor dialogen hører til og klik på de tre prikker 
  3. Klik derefter på "Dialogadministration" i menuen
     
Image
Dialogboks under organisationsenhed
  1. Find dialogen hvor du ønsker at redigere deltagerne og klik på de tre prikker til højre for dialogen og klik derefter på "Deltagere"
  2. Nu kan du tilføje nye deltagere til dialogen vha. søgefeltet, gøre en bruger til dialogansvarlig i dialogen eller fjerne en deltager fra dialogen


GØR EN DELTAGER TIL SAMTYKKEGIVER 

Ved at følge ovenstående trin kan du også gøre en deltager til samtykkegiver i en dialog, hvor du ikke selv er deltager. Dette gøres ganske simpelt ved at afkrydse tjekboksen ud for deltagerens oplysninger. Læs mere om samtykkegiver-funktionen her.