Hvordan sletter jeg et medlem?

For at kunne slette et medlem, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Medlemmer.

Image
Gå til medlemmer

Du vil nu blive mødt af listen over alle medlemmer og skal klikke på det medlem du ønsker at slette.

Image
Slet medlem

Her skal du klikke på Slet, hvis du ønsker at slette brugeren.

Du vil blive spurgt om du er sikker på, at medlemmet skal slettes og her skal du klikke OK, hvis du fortsat ønsker dette. Denne handling kan ikke laves om.

Du har nu lykkedes med at slette medlemmet.