Hvordan redigerer jeg et medlem i et udvalg?

For at kunne redigere et medlem i et udvalg, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Udvalg.

Image
Udvalg under konfigurer i øverste menu

Herfra skal du finde det udvalg, du ønsker at redigere medlemmet i og klikke på det.

Scroll nu ned til kategorien Medlemmer i udvalget, og du vil blive mødt af listen over alle de medlemmer, som er tilknyttet netop dette udvalg.

Under medlemmets navn finder du muligheden Rediger

Image
Rediger-knap under et specifikt medlem

Klik på Rediger og du får følgende pop-up frem:

Image
Udvalgsmedlem indstillinger

Du har altså mulighed for at ændre:

• Medlemmets fulde navn

• Medlemmets e-mailadresse

• Og endeligt hvilken rolle/roller medlemmet skal besidde

Husk blot at klikke på OK for at gemme dine ændringer. De vil nu være gemt.