Hvordan fjerner jeg et medlem fra et udvalg?

For at kunne fjerne et medlem fra et udvalg, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Udvalg.

Image
Udvalg under konfigurer i øverste menu

• Herfra skal du finde det udvalg du ønsker at fjerne medlemmet fra og klikke på det.

• Scroll nu ned til boksen Medlemmer i udvalget og du vil blive mødt af listen over alle de medlemmer, som er tilknyttet netop dette udvalg.

• Under medlemmets navn finder du de to muligheder 'Rediger' og 'Slet'.

• Hvis du ønsker at fjerne medlemmet, skal du blot klikke på Slet og medlemmet slettes fra dette udvalg, men beholder deres medlemsrolle i FirstAgenda Management.

Image
Mulighed for at redigere eller slette et medlem

Med ét enkelt klik på Slet, er brugeren nu fjernet fra udvalget.