Hvordan opretter jeg et stylesheet?

Denne vejledning guider dig i oprettelsen af stylesheets, hvilket er muligt for administratorer i FirstAgenda Management. Stylesheets kan administreres som f.eks. CSS og XSLT til formatering af HTML og PDF-processerede previews af dagsordener. Dette kræver kendskab til CSS og XSLT. Med et stylesheet kan du definere stilen og strukturen for dagsordenselementerne.

Sådan opretter du et stylesheet

1. For at oprette et stylesheet gå til menupunktet > Indstillinger > Stylesheets

Til venstre ser du alle aktuelle stylesheets og til højre vises det valgte stylesheet

Image
Oversigt over stylesheets

1. Klik på et aktuelt stylesheet fra listen for at redigere eller opret et nyt via > Opret ny

2. Angiv navn og type på det nye stylesheet og klik > Opret
    Du kan vælge mellem CSS eller XSL

3. Tilføj nu indhold til dit nyoprettede stylesheet og afslut ved at klikke > Gem ændringer

Image
Hvordan man opretter et nyt stylesheet