Hvordan opsætter jeg et felt under punktinfo?

Der kan udfyldes punktinformationer for hvert enkelt dokument. Det kan bidrage til dagsordensamlerens overblik og styring af dagsordenens forløb.

Der er ingen begrænsning på antallet af punktinfo, der kan oprettes. Punktinfo er udelukkende tilgængelige på punkter, hvis der er konfigureret mindst ét punktinfo.

Sådan opsætter du et felt under punktinfo

• Klik på Konfigurer i menubaren øverst og klik herefter på Punktinfo

Image
Punktinfo under konfigurer i hovedmenuen

Nu kan du tilføje, redigere og slette punkter under punktinfo.

• For at tilføje et nyt punktinfo klikker du på Opret ny øverst i højre hjørne. Herefter navngiver du punktinformationen

• For at redigere et eksisterende punktinfo, klikker du på det pågældende punktinfo, og du kan herefter redigere i titlen

• Ønsker du at slette et allerede eksisterende punktinfo, klikker du på Slet til højre for det pågældende punktinfo

Image
Knapper til oprettelse eller redigering af punkter

Se her, hvordan du udfylder punktinfo på det enkelte dokument.