Hvordan tilføjer jeg yderligere møder til et punkt via mødeplanen?

Det er muligt at tilføje et dagsordenspunkt til yderligere mødedagsordener. Det er muligt at tilføje et dagsordenspunkt til yderligere mødedagsordener. Det kan eksempelvis bruges i de situationer, hvor en sag skal behandles i flere udvalg efter hinanden.

Sådan tilføjer du yderligere møder til et punkt via mødeplanen

• Gå ind på det pågældende punkt

• Klik på fanen Mødeplan

• Klik på Tilføj

• Vælg det møde, du ønsker at tilknytte på din mødeplan. Det gør du ved at vælge udvalgsgruppe, udvalg og til sidst det konkrete møde.

Først når du afslutter dit møde, vil punktet blive kopieret til den nye dagsorden, der er tilknyttet via mødeplanen.

Bilag og beslutningshistorik kopieres også med punktet til den nye dagsorden.

Image
Tilføjelse af mødeplan til punkt