Hvordan tilføjer man en stedfortræder manuelt?

Hvis en mødedeltager har meldt afbud til mødet og allerede har informeret dig om vedkommendes stedfortræder eller du ved, hvem du skal indkalde, så kan du hurtigt sætte stedfortræderen på mødet.

Sådan vælger du en stedfortræder manuelt

• Klik dig ind på det pågældende møde i Live.

• På fanen Oplysninger i vesntremenuen, hvor alle afbud vil fremgå, som vist i eksemplet nedenfor.

Image
Oversigt over afbud til møde

• Klik nu på vedkommende med statusmeddelsen: Afventer handling.

• Du vil nu blive mødt med følgende tre muligheder: Automatisk, Manuelt og Ingen.

Image
Manuel-knap til at vælge en stedfortræder manuelt

• Når du vælger Manuelt, vil du selv skulle gå ind og udvælge stedfortræderen.

• Du får mulighed for at søge i personer, som er aktive i organisationen, men som ikke er medlem af udvalget og allerede deltager på mødet. Stedfortræderen kan vælges uagtet af hvilket parti vedkommende er medlem af.

Image
Oversigt over stedfortrædere der kan vælges

• Klik på den ønskede stedfortræder og husk at klikke på Tilføj stedfortræder.

• Hermed har du selv sørget for at finde en stedfortræder manuelt og har tilføjet dem på mødet. Det vil fremgå som vist på billedet nedenfor.

Image
Under afbudet vil fremgår det hvem der er valgt som stedfortræder

• Stedfortræderen vil nu modtage en e-mail med en mødeindkaldelse til mødet, hvor vedkommende forventes at deltage.