Hvordan starter man automatisk indkaldelse af en stedfortræder?

Sådan starter du automatisk indkaldelse af stedfortræder

• Klik på Møder i venstre menuen.

• Vælg det ønskede møde for udvalget, hvor du har aktiveret automatisk indkaldelse af stedfortræder og klik på det.

• Du vil nu se listen over deltagere, der har meldt afbud, som vist nedenfor:

Image
listan över avbokningar från hemsidan

• Klik på den, der har meldt afbud, og vælg nu Automatisk, som er markeret med orange på billedet nedenfor:

Image
Klicka på de frånvarande och välj sedan "Automatisk ställföreträdare"

• Husk at klikke på knappen Indkald stedfortræder

FirstAgenda Live vil nu helt automatisk indkalde det første stedfortræder på listen over stedfortrædere, som du har indstillet i dette udvalg i forbindelse med den person, der har meldt afbud.

Hvis den første på listen ikke kan deltage, sendes der en invitation til den næste, indtil der findes en stedfortræder, der kan deltage.