Hvordan sætter man automatisk stedfortræder op?

Med automatisk indkaldelse af stedfortrædere har I mulighed for, at FirstAgenda Live automatisk indkalder de rette stedfortrædere, hvis en mødedeltager har meldt afbud eller er fraværende.

Denne opsætning gør indkaldelsen nem og effektiv og du slipper for at holde styr på processen, da FirstAgenda Live gør det for dig.

Sådan sætter du automatisk stedfortræder op

For at kunne lave opsætningen, er det vigtigt at partierne allerede er oprettet og brugerne importeret fra FirstAgenda Prepare. Hvis dette endnu ikke er gjort, kan du læse mere her:

Sådan gør du

1. Klik på Indstillinger og herefter Organisationsindstillinger.

Image
Organisationsindstillinger markeret i venstremenu

1. Herfra klikker du på Automatisk indkaldelse.

Image
Automatisk indkaldelses-knap under organisationsindstillinger

1. Du vil nu blive mødt af nedenstående side, hvor du skal slå skyderen fra grå over til orange for at aktivere "Brug automatisk indkaldelse af stedfortræder".

Image
Til/fra-knap til automatisk indkaldelse

Funktionen er nu aktiveret, og du skal nu slå den til for de udvalg, hvor du ønsker at bruge automatisk indkaldelse af stedfortræder.

Læs mere om, hvordan du opretter en stedfortræder liste til et udvalg.