Hvordan importerer jeg brugere?

Du kan nemt og hurtigt lave en import af brugere til FirstAgenda Live. Følg guiden nedenfor.

Sådan importerer du brugere til FirstAgenda Live

• I venstremenuen i Live klikker du på 'Indstillinger'. Herefter folder to faner sig ud, og du skal klikke på 'Organisationsindstillinger'

Image
Klik på organisationsindstillinger

• Klik herefter på 'Integrationer'. Vælg nu den organisation du vil lave importen for og klik på de tre orange prikker til højre ud for den

Image
Klik på integrationer og de tre prikker

• Følgende pop-up åbner op og du kan importere brugerene ved at klikke på 'Importer'

Image
Klik på importer

• Herfra går systemet i gang med at importere alle brugere og vil vise et snurrende, orange ikon

Import gennemført

• Når importen er gået succesfuldt igennem, vil der blive sat et grønt flueben ud for brugerne som vist nedenfor:
Image
Import gennemført

• Hvis der optræder et orange symbol med udråbstegn ud fra nogle af felterne, eksempelvis 'brugere', betyder det, at nogle af brugerne ikke kom med i importen. Dette kan skyldes at brugerne endnu ikke har accepteret deres invitation til FirstAgenda Live eller at deres brugere er blevet slettet.

OBS.

Hvis udvalget ikke er aktiveret i Publicerings API'et i Prepare bliver møder, brugere og udvalg ikke overført til Live. Klik her for at læse hvordan du aktiverer et udvalg i Publicerings API'et