Hvorfor bliver mine møder ikke overført til Live?

Det kan være du oplever, at dine møder ikke kommer fra Prepare og over i Live. Det skyldes sandsynligvis, at dit udvalg ikke er aktiveret i Publicerings API'et i Prepare

Sådan aktiverer du Publicerings API'et i Prepare

• Log ind på web.firstagenda.com

• Klik på Publicerings API i venstremenuen

Image
Venstremenuen i Prepare

• Her får du nu en liste med dine udvalg, og et overblik over hvilke udvalg der er aktiveret til at skulle publiceres

Image
Overblik over Publicerings API siden

• I toppen af siden skal du vælge en startdato for hvorfra du ønsker at publicere dagsordener/referater.

Image
Vælg startdato for publicering

• Klik på Gem når du har valgt en dato

Du kan også redigere i hvilke udvalg der skal publiceres.

• Klik på Rediger i højre hjørne, for at redigere i indstillinger for publicering af udvalg

Image
Rediger i hvilke udvalg der skal publiceres

• Sæt nu flueben i kolonnen 'Skal publiceres' ud fra de udvalg som skal medtages. Du skal også tage stilling til om der skal vises titel på lukkede punkter og om der skal vises beslutning på lukkede punkter. Sæt flueben i boksen/-e hvis det skal være gældende

• Klik på Luk når du har foretaget dine ændringer

Bemærk

Det er kun fremtidige møder der bliver overført til Live. Hverken møder som ligger tilbage i tid eller historiske møder bliver overført