Hvordan importerer jeg udvalg?

Du kan nemt og hurtigt lave en import af udvalg til FirstAgenda Live. Følg guiden nedenfor.

• I menubaren til venstre finder du punktet 'Indstillinger'. Klik på pilen og to følgende muligheder kommer frem:

Image
Importer udvalg

• Herfra klikker du på Organisationsindstillinger og derefter Integrationer. Herefter bliver du mødt af nedenstående billede:

Image
Importer udvalg

• Her vælger du den organisation du vil lave importen for og klikker på de tre orange prikker til højre

• Følgende pop-up åbner op og du kan importere udvalg ved at klikke på Import

Image
Importer udvalg

• Herfra går systemet i gang med at importere alle udvalg og vil vise et snurrende, orange ikon

Import gennemført

• Når importen er gået succesfuldt igennem, vil der blive sat et grønt flueben ud for udvalgene

• Du har nu fuldført importen af udvalg

OBS.

Hvis udvalget ikke er aktiveret i Publicerings API'et i Prepare bliver møder, brugere og udvalg ikke overført til Live. Klik her for at læse hvordan du aktiverer et udvalg i Publicerings API'et