Hvordan sletter jeg en bruger?

For at slette en bruger, skal du først deaktivere brugeren. Klik her for at se, hvordan du deaktiverer en bruger. Når brugeren er deaktiveret, kan brugeren herefter slettes. Det foregår på brugeradministrationssiden.

Sådan sletter du en bruger

• På brugeradministrationssiden klikker du på Brugere i venstremenuen
Image
Venstremenuen i brugeradministrationen
  • Klik på fanen 'Deaktiveret'. Du får nu en liste med alle de brugere som er deaktiveret.
Image
Klik på 'Deaktiveret'
  • Klik på initialerne eller profilbilledet ud fra den bruger du ønsker at slette. Der popper du en blå boks op i bunden af billedet. Klik på 'Slet' i den blå boks. Brugeren er nu slettet
Image
Klik på slet bruger

Vær opmærksom på, at når du sletter en bruger, kan brugeren ikke genskabes. Brugeren skal derfor oprettes helt på ny, hvis vedkommende igen skal have adgang til FirstAgenda.