Hvordan opretter jeg et parti?

I FirstAgenda Live har du mulighed for at oprette partier, som du efterfølgende kan placere mødedeltagere i. Det giver et godt overblik over brugernes tilhørsforhold under afstemninger og efterfølgende i protokollen.

Sådan opretter du et parti

• Tryk på Partier i venstremenuen

• Tryk på knappen Opret parti i øverste højre hjørne

Image
Orange "opret parti"-knap øverst til højre under menuen "partier"

• Indsæt nu et partilogo ved at trykke på Vælg billede (kommer frem, når du holder musen over ikonet som ses på billedet nedenfor). Vælg billede eller logo mellem dine filer på din pc
Image
Partibillede logo

• Indtast partinavn i feltet Partinavn ved at trykke med musen i feltet

• Indtast partibogstav eller forkortelse for partiet i feltet Forkortelse ved at trykke med musen i feltet

• Til sidst kan du indstille farven. Du kan enten trække med musen på regnbue-båndet eller skrive partifarven ind som hex, rgb og hsl ved at trykke på pilene

Image
Udfyld felterne