Hvilke informationer understøtter FirstAgenda fra ESDH?

Her på siden kan du læse hvilke dagsordeninformationer (udover standard informationerne), der kan vises henholdsvis på forsiden af dagsordner og refater og på punktniveau i FirstAgenda, når der publiceres i XML. Bemærk at der kan være forskel på, hvilke informationer der kan vises, alt efter hvilket ESDH-system der anvendes.

Nogen informationer skal aktiveres under "Indstillinger" i FirstAgenda. Mens andre informationer vises automatisk. Endelig, er der nogen informationer der skal aktiveres af os. Se nærmere her forneden.

ACADRE

Forsiden

• Info om mødedeltagere, fraværende og afbud
    XML: (deltagende): <field name="absent">0</field>
    XML: (fraværende): <field name="absent">1</field>
    XML: (afbud): <field name="absent">2</field>
    - Visning skal slås til af FirstAgenda
  • Information
    XML: <field name="description">
    - Vises automatisk hvis informationen er tilstede
  • Visning af adresse og lokation
    XML: < table name="meeting">< field name="address"></field></table>
    XML: < table name="meeting">< field name="location"></field></table>
    - Visning skal slås til af FirstAgenda

Punktniveau

• Sagens gang
    XML: <field name="area">‌</field>
    - Visning aktiveres under "Indstillinger"
  • Sagen afgøres i
    XML: <field name="comname">‌</field>
    - Visning aktiveres under "Indstillionger"
  • Fraværende mødedeltagere
    XML: <table name="absentmembers"><field name="name"></field></table>
    - Visning aktiveres under "Indstillinger"

SBSYS

Forsiden

• Information
    XML: <forsidetekst>
    - Vises automatisk hvis informstionen er tilstede

Punktniveau

• Grupperede overskrifter
  • Sagsnummer
  • Sagen afgøres i
    XML:
    - Visning aktiveres under "Indstillionger"
  • Lukkede bilag på åbne punkter
    XML: MaaPubliceres="False"
    - Vises automatisk hvis informationen er til stede

GETORGANIZED

Punktniveau

• Sagsnummer

FUJITSU

Forsiden

• Visning af mødedeltagere og fraværende
  • Information

Punktniveau

• Sagens forløb
  • Grupperede overskrifter

Hvorfor viser vi ikke informationerne ens for alle ASDH-systemer?

Det skyldes at det ikke er alle informationer vi modtager fra ESDH-systemet. For eksempel KMD sender meget meget lidt informationer om mødet.

Andre gange, skyldes det en manglende udvikling i FirstAgenda. Kontakt os på support@firstagenda.dk hvis du har ønsker til informationer der skal vises i FirstAgenda.