Hvorfor fejler en eller flere filer i min dagsorden?

Hvis du efter en indlæsning / behandling af en dagsorden eller et referat, oplever en RØD fejlbesked på en fil, kan det skyldes et af følgende scenarier:

• Filen er beskadiget

• Filen mangler

• Vi håndterer ikke filformatet

• Filen er gemt med makroer (Excel)

• Filen er skrivebeskyttet

Her er hjælp til, hvad du kan gøre i de forskellige situationer.

Filen er beskadiget

Vi har modtaget en beskadiget fil. Hvis du tager filen ned på skrivebordet og du ikke kan åbne den, så vil FirstAgenda Prepare heller ikke kunne indlæse filen. Find ud af, hvad der er galt med filen og prøv derefter at indlæse dagsordenen igen.

Filen indeholder mange lag

I nogen tilfælde kan FirstAgenda Prepare også opfatte en fil med mange lag som beskadiget. Det er typisk store tunge arkitekttegnede filer. I dette tilfælde skal du enten benytte programmet FoxitReader til at gemme filen som PDF-fil igen, eller du kan bruge en PDF-reader, fx Adobe Acrobat Reader, til at sammenflette lagene i ét lag. Genpublicer derefter mødet.

Filen mangler

Årsagen kan også være, at vi aldrig har modtaget filen fra dit ESDH-system. Undersøg allerførst om filerne er korrekt tilknyttet til dine dagsordenpunkter. Det tjekker du i dit ESDH-system.

Ser alt fint ud, skal du kontakte din IT-ansvarlig, for at høre om de manglende filer stadig ligger i kildemappen. Kildemappen er den mappe, hvor dagsordenen ligger, indtil den bliver overført til FirstAgenda Prepare.

Er kildemappe tømt, så tag kontakt til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Vi håndterer ikke filformatet

Hvis filen har et format, som FirstAgenda Prepare ikke kan håndtere, bliver du nødt til at ændre formatet og genpublicere dagsordenen. Se her hvilke formater vi kan håndterer

Filen er gemt med makroer (Excel)

En makro er en automatisering af hypige kommandoer / funktioner der typisk gemmes i excel-ark, og som kan afspilles, når du har brug for at udføre en opgave. Excel ark gemt med makroer, kan ikke håndteres i FirstAgenda Prepare. Du er derfor nødt til deaktivere makroerne i excel-arket inden du gemmer, eller gem filen som en samlet PDF i stedet. Upload derefter filen på ny og genpublicer.

Filen er skrivebeskyttet

Er dokumenterne skrivebeskyttet, dvs. man skal indtaste en adgangskode for at kunne ændre i dokumentet, kan det ikke behandles i FirstAgenda Prepare. Gem dokumentet på ny, uden skrivebeskyttelse og upload til FirstAgenda Prepare. Du kan alternativt også gemme dokumentet som en PDF og upload på ny. Genpublicer derefter mødet.

Hvis filen stadig er rød, så tag kontakt til FirstAgenda Prepare Support: support@firstagenda.dk