Sådan indsættes tilgængelighedserklæring

1. Log ind på administrationssiden (https://admin.agendapublication.dk)

2. Klik på Generelt i venstremenuen og gå til Websites

3. Indsæt link til tilgængelighedserklæring i feltet “Tilgængelighedserklæring (WAS)” på administrationssiden

4. Klik på Gem

Image
Indsæt link til tilgængelighedserklæring i feltet “Tilgængelighedserklæring (WAS)”

5. Linket kan nu ses på forsiden under søgeboksen og tilgås på Tilgængelighedserklæring (WAS). Det kan, som altid, tilgås ved at tilføje “/was” til forside-url’en f.eks. www.dagsordener.firstagenda.dk/was

Image
Linket kan nu ses på forsiden under søgeboksen