Hvad betyder Tilstedeværelse?

I LetDialog er det muligt for dig at sætte en status for din tilstedeværelse, som markerer om du er tilstede eller om du ikke er tilstede i LetDialog. Hertil har du mulighed for at skrive en statusbesked, som vil være tilgængelig ud fra dit navn i dialogerne.

Dette er med til at du løbende kan forventningsafstemme med borgerne omkring, hvornår du er tilgængelig på LetDialog.

Obs. Funktionen er kun tilgængelig for brugere, der logger ind med ADFS

Sådan ændrer du din tilstedeværelse

• Klik på dit navn øverst i højre hjørne

• Klik på Tilstedeværelse

Image
Klik på Tilstedeværelse

• Slå skyderen til eller fra, så den står på Tilstede eller Ikke tilstede, alt efter hvilken tilstedeværelse du ønsker.

Image
Slå skyderen til eller fra ud fra Tilstedeværelse

• Klik herefter på Gem ændringer

Din tilstedeværelse vil nu fremgå i LetDialog.

Er du ikke til stede, kan det være fordelagtigt at tilknytte en statusbesked, så dine dialogdeltagere ved eksempelvis hvorfor og hvor længe du er fraværende.

Hvor kan andre brugere se min tilstedeværelse og statusbesked?

Tilstedeværelse og statusbeskeden kan ses af alle øvrige brugere i AD-brugerens dialoger. De kan ses forskellige steder:

1. Over navnet på brugernes beskeder i dialogerne

2. Ved klik på cirkel med initialer øverst i dialogen

3. I deltagerlisten under dialogen

Image
Her ses tilstedeværelse og statusbesked