Hvordan ændrer jeg et forslag eller indstilling?

Du kan sagtens ændre en indstilling eller forslag løbende, hvis du får brug for det.

Sådan ændrer du et forslag eller en indstilling

• Gå ind på det dagsordenpunkt, hvor du gerne vil ændre din indstilling eller forslag.

• Tryk et sted på indstillingen eller forslaget, så kommer der en lille menulinje frem under feltet.

• Her skal du trykke på den lille pen yderst til højre.

Image
Lille orange pen i højre hjørne til ændring af indstillinger og forslag

• Lav herefter din ændring og tryk på det lille flueben for at gemme din ændring.

Image
Vælg mellem ændring og forslag under "type"

Se også den lille video:

Image
Video hvor man kan se en ændring blive foretaget