Kan jeg kopiere en indstilling eller et forslag?

Du har mulighed for at kopiere både indstillinger og forslag. Når du kopierer, så vil indstillingen eller forslaget automatisk bliver kopieret ind på samme dagsordenpunkt.

Sådan kopierer du en indstilling eller et forslag

• Gå ind på det dagsordenpunkt, hvor du gerne vil ændre din indstilling eller forslag

• Tryk et sted på indstillingen eller forslaget, så kommer der en lille menulinje frem under feltet

• Her skal du trykke på den lille kopi-ikon yderst til højre.
Image
Kopi-ikon

Så snart du har trykket på ikonet, så vil indstillingen eller forslaget blive kopieret.

Se også den lille video:

Image
Video, der viser en kopiering