Hvordan sletter jeg en indstilling eller forslag?

Du kan sagtens slette en indstilling eller et forslag, hvis du får brug for det. Gør som følgende.

Sådan sletter du en indstilling eller et forslag

• Gå ind på det dagsordenpunkt, hvor du gerne vil slette din indstilling eller forslag.

• Tryk et sted på indstillingen eller forslaget, så kommer der en lille menulinje frem under feltet.

• Her skal du trykke på den lille skraldespand i højre side.

Image
Orange skraldespandsikon i højre hjørne til sletning af indstilling eller forslag

• Når du har trykket på skraldespanden, så kommer der en dialogboks frem, hvor du skal bekræfte at du gerne vil slette indstillingen eller forslaget.

Image
Orange slet-knap for at bekræfte sletning

• Hvis du bekræfter at du gerne vil slette, kan du ikke genskabe indstillingen eller forslaget.