Hvordan anvender man snippet tool til at lave en indstilling?

Du kan let duplikere en hel indstilling eller kopire dele af en indstilling, så du både hurtigere og nemmer kan lavet en ny.

Her er en trin-for-trin guide

Følg guiden herunder for at lære hvordan du benytter snippet tool i FirstAgenda Live og kan gøre dit arbejde lettere.

• Start med at markere tekststykket på den eksisterende indstilling. Bruger du web-versionen af FirstAgenda Live gøres dette med musen og benytter du iPad, gøres dette med din finger.

Image
Tekststykke markeret under en indstilling

• Over markeringen vil der nu dukke en boks op med valgmulighederne: "Indstilling" og "Forslag".

Image
drop-down liste med muligheder ud for det markerede tekststykke

• Tryk nu på "Indstilling".

• Din indstilling vil nu blive tilføjet til behandlingen.

Image
Grønt flueben når indstilling er blevet tilføjet

Du kan nu vælge at efterlade indstillingen som den er, redigere i den eller tilføje elementer om nødvendigt.