Hvordan tilføjer jeg en stedfortræder til en stedfortræder?

Hvis der er indkaldt en stedfortræder til et møde, og vedkommende melder afbud på mødet, er det muligt at tilføje en stedfortræder til en stedfortræder på mødeniveau.

Læs her, hvordan du tilføjer en stedfortræder.

Sådan tilføjer du en stedfortræder til en stedfortræder på mødeniveau

Har en stedfortræder meldt afbud, har du mulighed for at tilføje at stedfortræder til denne.

• Gå ind på det aktuelle møde og klik på Oplysninger i venstremenuen. Dit skærmbillede vil se sådan her ud:

Image
Afbud under oplysninger

Ovenstående skærmbillede viser, at mødedeltageren Lis Nielsen har meldt afbud til mødet, og at Mads Rasmussen er tilføjet som stedfortræder. Det ses også, at Mads Rasmussen også har meldt afbud til mødet.

For at tilføje en stedfortræder til stedfortræderen Mads Rasmussen, gør du således:

• Klik på boksen hvor der står Mads Rasmussen

• Klik på fanen Manuelt og søg den mødedeltager frem, der skal fungere som stedfortræder til Mads Rasmussen

Image
Søg frem en stedfortræder til stedfortræderen

• Tryk på personen og klik på Tilføj stedfortræder nederst til højre

• Klik herefter på Luk

Du har nu tilføjet en stedfortræder til en stedfortræder. Det vises på forsiden af mødet, at Mads Rasmussen har fået tilføjet en stedfortræder, nemlig Lars Hansen.

Lars Hansen vil modtage en mail fra systemet, hvori der står, at han nu har adgang til mødet.

Det hele vil fremgå i protokollen.

Image
Det vises på forsiden, at der er tilføjet en stedfortræder til en stedfortræder