Hvilke browsere understøtter FirstAgenda Management?

FirstAgenda Management er testet med nedenstående browsere. Ældre browsere kan benyttes, men nyere features kan se anderledes ud eller virke på en forkert måde. Vi anbefaler at benytte den nyeste browser version. De fleste browsere har mulighed for automatisk opdatering.

Javascript skal være slået til i din browser for at tillade den fulde funktionalitet af FirstAgenda Management. Såfremt Javascript ikke er slået til kan der være flere dele af FirstAgenda Management der ikke virker efter hensigten.

Understøttede browsere

• Microsoft Edge, seneste version

• Google Chrome, seneste version

• Mozilla Firefox, seneste version