Kan jeg ændre en brugers afbud?

Ja, det kan du sagtens. Hvis en mødedeltager er kommet til at melde afbud til et møde, eller kan mødedeltageren alligevel godt deltage i mødet, så har du mulighed for at ændre på brugerens afbud.

Sådan ændrer du en brugers afbud

• Tryk på Møder i venstremenuen og find det møde, hvor brugeren ved en fejl har meldt afbud.

• Klik på Deltagere i venstremenuen

Image
Hvid knap med tre prikker i højre side ud for deltageren

• Tryk på de 3 prikker ude til højre på den pågældende bruger

• Tryk herefter på Meld på mødet.

Image
"Meld på mødet" for at fjerne afbud

Sådan! Nu vil brugeren igen stå som mødedeltager og ikke som fraværende på mødet.