Teknisk dokumentation for SaaS løsning

Performance og skalering

FirstAgenda Management SaaS er hosted i skyen hos dansk hosting center med dedikerede servere for at sikre at FirstAgenda Management SaaS kører sikkert, stabilt og effektivt. Installationen er digitalt overvåget, hvor der konstant bliver holdt øje med at alt kører som det skal.

Du kan læse mere om vores hosting partner her: Zitcom

Data backup og data sikkerhed

Alt data for løsningen ligger i en Microsoft SQL Server database. Denne driftes på en dedikeret server.

Der foretages løbende backup af alt data, så data kan genskabes med maksimalt 10 minutters datatab.

Selve løsningen (website og services) kører på andre servere. Disse servere tages der løbende snapshot backup af. I tilfælde af nedbrud kan vi hurtigt starte en ny server op og få lavet en komplet restore ud fra disse backups, så løsningen er kørende igen.

Forbindelsen til SQL Serveren foregår udelukkende via Windows authentication. Dette er den autentificeringsmetode Microsoft anbefaler, da den sikrer, at login og passwords ikke sendes over netværket, men bliver på serveren. Se link for yderligere detaljer.

Kryptering

Når en bruger besøger FirstAgenda Management, sendes alt data mellem brugerens klient og Management serveren udelukkende via HTTPS. HTTPS sørger for at alt data der overføres er krypteret.

Data ligger sikkert på en server på et lukket netværk der ligger bag en firewall.

Image
Illustration af firewall