Hvilken implementeringsmodel bruger FirstAgenda Management?

Her kan du få et overblik over vores generiske implementeringsmodel, som vi tilbyder vores kunder i forbindelse med onboarding.

Implementeringsmodel til FirstAgenda Management

Image
Implementeringsmodel

Du er altid velkommen til at tage fat i din Customer Success Konsulent med spørgsmål eller behov for yderligere indsigt i løsning eller proces for idriftsættelse.

Release notes

Vi anbefaler at I ved idriftsættelse går ind og følger både Release Notes og Driftstatus

Vær opmærksom på, at for at følge, så skal du være logget ind på vores kundesite. Dette gøres i øverste højre hjørne "Log Ind/Tilmeld" - herefter kan du via ovenstående links gå ind og klikke på "Følg".