Glemt adgangskode - Hvad gør jeg?

Hvis du skulle glemme din adgangskode til FirstAgenda Management, er der heldigvis hjælp at hente.

• Gå til agendamanagement og du vil blive mødt af loginsiden som ser således ud:

Image
Glemt adgangskode

• Her skal du klikke på Glemt adgangskode markeret med rødt

• Du får nu mulighed for at nulstille din adgangskode, ved at indtaste den emailadresse du benytter til FirstAgenda Management

• Klik herefter på Send nederst

Image
Skriv ny adgangskode

• Du vil efter kort tid modtage en email med et link som du skal benytte til at nulstille din adgangskode

• Klik på linket i mailen og du vil blive sendt til følgende side:

Image
Skriv ny kode

• Skriv nu din nye ønskede adgangskode og gentag den i begge felter

• Husk at klikke på Accepter når du er færdig, for at gemme din nye adgangskode

Du kan nu logge på FirstAgenda Management med din nyoprettede adgangskode.

Bemærk

Får du ikke vist knappen "Glemt adgangskode", kan det enten være fordi du ikke er lokal bruger, men derimod AD-integreret bruger og dermed ikke afkræves login til FirstAgenda Management. Derudover skal der være opsat email afsendelse (SMTP) i systemet. Kontakt i så fald din administrator herom.