Hvordan opretter jeg et brugernavn og adgangskode når jeg benytter AD-login?

Benytter du AD-login til FirstAgenda Prepare, har du mulighed for at oprette brugernavn og adgangskode, som du også kan logge ind med i ikke-AD-organisationer.

Sådan opretter du et brugernavn og adgangskode når du benytter AD-login

• Log ind på web.firstagenda.com

• Klik på dine initialer/profilbillede øverst i højre hjørne og klik på Rediger profil

• Du bliver nu videreført til brugeradministrationssiden. Klik på Login og sikkerhed i venstremenuen.

• Klik nu på ‘Opret brugernavn og adgangskode’.

Image
Bruger vil oprette brugernavn

• Indtast brugernavn, adgangskode og mobilnummer. Klik herefter på Opret login

Image
Bruger opretter brugernavn

Du har nu oprettet et brugernavn og adgangskode, som er tilknyttet din FA konto. Du kan fremover logge ind med enten AD-login eller brugernavn og adgangskode, alt efter hvilken logintype organisationen kræver.

Det er her under Login og sikkerhed, at du fremover kan finde de logintyper som er tilknyttet din FA-konto, hvis du eksempelvis ønsker at ændre disse

Image
AD bruger som har brugernavn