Hvordan tilgår jeg FirstAgenda Live i app?

Det er nemt og simpelt at tilgå FirstAgenda Live i appen. Læs bare med her!

• Når du er logget ind i FirstAgenda, og du er på et punkt på dagsordnen, fremgår der en lille blålilla FirstAgenda Live knap i bunden af siden.

• Når du klikker på denne Live knap, bliver du sendt direkte ind i FirstAgenda Live.

Image
Lilla Live-knap under dagsordenspunkt

Når du har klikket på Live knappen, ser skærmen på din iPad ud som vist nedenfor.

Du har nu mulighed for at:

• Se indstillinger og forslag fra andre på mødet.

• Se de besultninger der er truffet.

• Melde dig på talerlisten eller se de andre som er meldt på listen.

Image
Muligheder for forslag, indstillinger, beslutninger og talerliste i App