Hvordan tilgår jeg FirstAgenda Live på web?

Hvis du ønsker at tilgå FirstAgenda Live fra din computer, skal du benytte følgende link: app.agendalive.dk

Herfra kommer du ind på en oversigt over dine møder og du skal manuelt vælge det specifikke møde du ønsker at komme ind på.

Image
Visning af møder på web for mødedeltager

Mulighederne er følgende:

• Du har mulighed for at søge efter lige netop det møder du leder efter.

• Hvis du kun ønsker at se dine kommende møder, skal Mødetype stå på Kommende møder.

• Ellers kan du ændre dropdown menuen til både Afholdte møder og Alle møder

Når du har valgt det møde du ønsker at tilgå, kommer du ind på en oversigt over dagsordnen og din mulighed for at melde afbud til mødet.

Image
Oversigt over dagsorden for mødedeltager på web

Når du klikker på et punkt i dagsordnen har du mulighed for at tilgå:

• Indstillinger og forslag

• Beslutninger

• Talerlisten