Jeg kan ikke logge ind med mit AD-login

Hvis du møder en fejlbesked ved login i FirstAgenda Prepare, skal du først og fremmest kontakte administrator i din organisation

Glem ikke at tage et skærmdump af den fejl, du møder, når du logger ind, så har administratoren i din organisation bedre muligheder for at hjælpe dig.

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan logge ind med dit AD-login, men i alle fejlscenarier er det administrator i din organisation, som kan hjælpe dig videre.

Eksempel på fejlscenarier

• Din bruger er ikke placeret i den korrekte AD-gruppe

• Du er registreret med den forkerte mail i FirstAgenda Prepare eller AD'et

• Du har indtastet en forkert adgangskode til dit AD-login

• Din organisation har for nyligt skiftet til at anvende AD-login i FirstAgenda Prepare, og du er af ren vane kommet til at logge på med dit FirstAgenda Prepare brugernavn i stedet for din AD-mail. Prøv igen med din AD-mail + AD-password.

• Etc.