Hvordan logger jeg ind med AD-login?

Er du AD-bruger, skal du logge ind med det login, som du normalt bruger, når du logger ind på din arbejds PC og i andre interne systemer i din kommune/organisation.

Sådan logger du ind med AD-login

• Klik ind på web.firstagenda.com

• Indtast din AD-mail i det øverste felt
Image
Skriv din AD mail

Bemærk at adgangskode feltet forsvinder når du indtaster din AD-mail.

• Klik på Login ind for at komme videre til næste side. Du bliver nu redirectet til din organisations AD-login side.

Bemærk: at login-billedet kan se anderledes ud for din organisation

Image
Eksternt AD login billede

• Indtast dit AD-login

Når du logger ind via en browser på din PC eller Mac, vil du kun blive mødt af AD-login-billede, første gang du logger på med din AD-bruger. Næste gang du logger på FirstAgenda Prepare, kan du nøjes med at indtaste din e-mail i FirstAgenda Prepare loginboksen og dernæst klikke på pilen.